Over twee weken is het weer zover. Allemaal nieuwe studenten verhuizen naar de stad Groningen. Om bekend te worden in en om de stad wordt er ieder jaar de Kei week georganiseerd. In deze week leren de nieuwe eerstejaars studenten de stad en alle mogelijkheden kennen. Dit varieert van cultuur, politiek, sporten en natuurlijk het nachtleven van Groningen.

Tijdens de Kei-week is de Kokomo Beachclub van woensdag tot en met zaterdag open. De woensdag, donderdag en vrijdag staan in het teken van de Keiweek waarvoor Mozo Productions een speciale trailer gemaakt heeft.

Op woensdag komt tijdens de kroegentocht niemand minder dan Quintino draaien in de speedboot van de Kokomo Beach Club. Donderdag is student night met diverse aanbiedingen. Vrijdag is de bekende afterparty van de Keiweek. Na het eindfeest in Martini Plaza is het mogelijk om verder te feesten in de Kokomo Beachclub. De deuren zullen dan ook pas om 02:00 open gaan en het feest gaat door tot in de vroege uurtjes.

De trailer bestaat uit een combinatie van animaties die gemaakt zijn in Adobe After Effects en archiefbeelden van eerder opgenomen aftermovies, waaronder de afterparty van de Keiweek in 2011. Deze is uiteraard terug te vinden in ons portfolio op www.aftermovies.eu