Videomarketing voor uw bedrijf

Presenteer uw bedrijf via een bedrijfsfilm of videopitch. In een kort filmpje van anderhalf tot drie minuten kunt u uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf.

Het laten maken van een bedrijfsfilm heeft veel voordelen. Mensen lezen steeds minder en raken meer gewend om video’s te bekijken. Via een bedrijfsfilm krijgt de kijker een goed beeld van uw bedrijf en product. Daarnaast heeft het hebben van een film ook “SEO” technische voordelen. Video’s krijgen vaak goede posities in de zoekresultaten van Google.

Videomarketing en Google.

Naast websites indexeert Google tegenwoordig ook video’s van onder andere YouTube en andere video streaming websites. Door een bedrijfsfilm of videopitch te maken kunt u een unieke en opvallende positie in de zoekresultaten behalen. Vervolgens kunt u met deze positie extra bezoekers naar uw website trekken.

Een film speciaal voor uw bedrijf!

Bij Mozo Productions is het mogelijk om een bedrijfsfilm te laten maken voor een zeer scherpe prijs. Wij zullen afhankelijk van de wensen en eisen een aantal uren tot meerdere dagen bij u komen filmen. Het opgenomen materiaal wordt vervolgens verwerkt tot een prachtige bedrijfsfilm. Deze film kan voorzien worden van een voice-over of licentie vrije muziek. Deze muziek laten wij op maat maken zodat deze perfect bij de bedrijfsfilm past. De bedrijfsfilm kan opgeleverd worden op bijvoorbeeld een DVD,  Blu-Ray of USB stick. Ook leveren wij de film aan zodat deze in een hoge kwaliteit op internet geplaatst kan worden.

Wilt u graag meer informatie over het laten maken van een prachtige film voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Of bel ons op 06 – 2511 1177. Wij filmen van Groningen tot Amsterdam en van Breda tot Leeuwarden. Het maakt dus niet uit waar uw vestigingsplaats is.