Heeft u uw eigen bedrijf of bent u ZZP’er en wilt u een betaalbare bedrijfsfilm of videopitch? Neem dan vrijblijvend contact op met Mozo Productions voor een offerte op maat.

Mozo Productions maakt pakkende en creatieve videoproducties voor bedrijven, ZZP’ers en andere instellingen of stichtingen.

Sinds enige tijd indexeert Google ook bedrijfsfilms in de zoekresultaten. Hierdoor is het mogelijk om op interessante keywords goed te scoren. Zo staat niet uw website online, maar de bedrijfsfilm die gelijk een goed beeld van uw bedrijf geeft.

Canon 7D Camera Bedrijfsfilm Groningen

Na Google is niet Bing of Yahoo, maar Youtube de grootste zoekmachine ter wereld. Met behulp van uw eigen bedrijfsfilm of videopitch is het mogelijk om ook hier goed te scoren in de zoekresultaten. Hierdoor wordt uw bedrijf meer onder de aandacht gebracht van potentiële klanten. U slaat dus twee vliegen in een klap.

Mozo Productions maakt gebruik van professionele digitale camera’s die in full HD filmen. Hierdoor kan uw bedrijfsfilm nog jaren gebruikt worden voor promotionele doeleinden van uw bedrijf.

Heeft u interesse in een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijfsfilm of videopitch?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina op deze website.
Voor klanten uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland worden geen reiskosten gerekend. Geldig t/m 31 mei 2011