Een aantal dagen nadat de film New Kids Turbo! van Reinout Oerlemans in première gegaan is heeft deze al meerdere records verbroken. Zo is het gemiddelde aantal bezoekers per zaal hoger dan het gemiddelde aantal bezoekers bij de laatste Harry Potter film.

Er zijn op een dag niet zoveel kaartjes verkocht voor een film als die van de New Kids. Afgelopen zaterdag zijn er 57.000 bezoekers geweest . Het record stond op naam van “Komt een vrouw bij de dokter” die op de première dag 52.000 bezoekers wist te trekken.

Ook verbraken zij afgelopen donderdag het record van hoogste omzet. New Kids Turbo! bracht bijna €250.000 op. Dit is bijna €8.000 meer dan Komt een vrouw bij de dokter.

Zaterdag kreeg New Kids Turbo! al een Gouden Film. Een prijs die wordt uitgereikt aan Nederlandse producties die 100.000 bezoekers hebben getrokken. Deze prijs was overigens niet in een recordtijd behaald. Komt een vrouw bij de dokter wist deze prijs sneller te bemachtigen. Dit kwam onder andere doordat deze film in meer zalen draaide dan de New Kids. De bioscopen meldde eerder deze week al een stormloop op kaartjes voor New Kids Turbo!