Op dinsdag 8 november 2011 zijn wij met het personeel van Kokomo Beachclub meegereisd naar de Nightlife Awards 2011 in Brothers / Studio A12 te Bunnik. De Nightlife Awards zijn prijzen in verschillende categorieën voor onder andere het beste danscafé, de beste club en de beste megaclub van Nederland.

Aan het begin van de avond was de uitreiking van de prijzen voor Noord Nederland. Het begon met de uitreiking voor het beste danscafé van Noord Nederland. Deze prijs werd gewonnen door Café Het Feest in de Peperstraat, Groningen. Vervolgens kwam de prijs voor de beste club.

Op de derde plaats stond de Enzo in Groningen. De tweede plek was voor Club Noa in Leeuwarden en de eerste prijs ging naar Kokomo Beachclub in Groningen.

De vreugde was nog groter toen bleek dat Kokomo na het Amsterdamse Escape ook nog de tweede prijs in de landelijke rangschikking kreeg toebedeeld.

Naast Kokomo Beachclub viel dit jaar ook Chez Marknesse in de prijzen. Chez is de club waar Mozo Productions een paar jaar geleden voor het eerst begon met filmen in het nachtleven.  Daarna begon de TMF tour waar wij twee jaar lang meegereisd zijn naar alle hoeken van Nederland en in het uitgaansleven gefilmd hebben.

Wij zijn natuurlijk heel trots dat twee van de vier clubs waar Mozo Productions gefilmd heeft in de prijzen zijn gevallen.

Wil je als uitgaansgelegenheid volgend jaar de Nightlife Awards winnen? Wij kunnen dan prachtige aftermovies van de spectaculaire avonden maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze gunstige horecatarieven.

De overige uitslagen van de Nightlife Awards 2011

Megaclubs:

1. Time Out, Gemert
2. Brothers, Bunnik
3. Hollywood, Rotterdam
4. Matrixx, Nijmegen
5. Takens, Balkbrug

Clubs

1. Escape, Amsterdam
2. Kokomo, Groningen
3. Mondial, Beek

Danscafés:

1. Apres Skihut, Rotterdam
2. Het Feest, Groningen
3. Café Thomas, Eindhoven

Beachclubs:

1. Vroeger, Bloemendaal
2. Bloomingdale, Bloemendaal
3. Waterskihut, Hoek van Holland