Het succes van een bedrijfsfilm.

Ongeveer een jaar geleden maakten wij een bedrijfsfilm voor Body Colour in Groningen. In deze bedrijfsfilm is het laten zetten van wimperextensions bij deze beautysalon uitgelicht.

De bedrijfsfilm is gemaakt voor het promoten van de behandelingen, de trainingen en de webshop waar alle benodigde producten te koop zijn. In het afgelopen jaar is deze bedrijfsfilm meer dan 8.000 keer bekeken waarvan 85% van de kijkers uit Nederland kwam. YouTube is na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld en wordt door veel ondernemers niet volledig benut. In de statistieken van deze bedrijfsfilm is te zien dat ruim 40% van de bezoekers hier vandaan komen en via deze weg dus kennis maken met het bedrijf.

Een bedrijfsfilm is een ideale manier om uw bedrijf of merk uit te lichten en vindbaar te maken in de op een na grootste zoekmachine ter wereld. De bedrijfsfilm van Body Colour bewijst dat het zelfs voor kleinere MKB bedrijven een toegevoegde waarde heeft op de naamsbekendheid.

Onlangs hebben wij met de eigenaresse van Body Colour gesproken. Ze vertelde ons dat in de dat de webshop beduidend meer internationale bestelling had ontvangen. Daarnaast wordt er meer gebeld om informatie in te winnen over de workshops die gegeven worden.

Wat houdt een bedrijfsfilm precies in?

Een bedrijfsfilm is een korte presentatie van uw bedrijf of product welke meestal gemonteerd wordt tot een filmpje van 3 tot 5 minuten. Een bedrijfsfilm is een uitgebreid visite kaartje waarmee in een keer duidelijk gemaakt wordt waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf voor uw (toekomstige) klanten kan betekenen.

Wilt u graag meer informatie over het laten maken van een prachtige film voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 – 25 11 11 77. Wij filmen van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Almere. Het maakt dus niet uit waar uw bedrijf gevestigd is.