Vanaf vandaag is er een nieuwe camera toegevoegd aan het assortiment van Mozo Productions. Het gaat om de GoPro. Een hele kleine camera die geschikt is voor het maken van unieke beelden. Met behulp van een zuignap kan deze camera op vlakke oppervlaktes bevestigd worden. Bijvoorbeeld op de motorkap van een auto of op een raam. De camera weegt maar 175 gram waardoor het ook mogelijk is om hem onder een radiografisch bestuurbare helikopter te monteren.

Bovendien is de GoPro camera waterdicht tot een diepte van 60 meter. Hij kan hierdoor in de regen, het zwembad, de zee en zelfs in de sneeuw gebruikt worden. GoPro is een camera die de laatste tijd erg veel gebruikt wordt bij extreme sporten en grote televisieproducties. Zo gebruiken onder andere Red Bull, Discovery, Veronica en zelfs BNN deze camera’s om beelden te maken die met normale camera’s niet gemaakt kunnen worden.

De GoPro camera filmt op een resolutie van 1920×1080 (1080p) en op 1280×720 (720p) waardoor de beelden in alle projecten toegepast kunnen worden. In de 720p mode is het ook mogelijk om op een hogere framerate te filmen waardoor de beelden in slow motion afgespeeld kunnen worden.

Mozo Productions kan vanaf vandaag deze camera inzetten in uw bedrijfsfilm of andere video productie.