Begin februari mochten wij het 8 dagen durende lustrum van de Groningse Medische Faculteitsvergeniging Panacea vastleggen. Tijdens deze week waren er tal van activiteiten, feesten en op de buitendag zelfs een trip naar Burgers’ Zoo georganiseerd.

—-

Het is zo ver! Ik voel me nu al licht in mijn hoofd. Het 6e Lustrum der M.F.V. Panacea staat op het punt te beginnen. Het belooft een magische week te worden.

Even de activiteiten op een rijtje:

Zaterdag zal het startschot gegeven worden met de Alumni-Co dag. Na een  interessante en leerzame dag is het tijd voor wat ontspanning met wat lichaamsbeweging op het Openingsfeest in het zwembad.

Zondag wanneer je plots wakker schrikt, even je appjes checkt en je af vraagt: Waarom lijkt het alsof mijn telefoon naar links draait? Kleine diagnose: Je hebt last van VERTIGO! Wanneer je de draai weer te pakken krijgt en je zin hebt om een filmpje te kijken hoef je alleen maar op de fiets te stapping richting Pathé voor de Filmdag.

Het is maandag ochtend, je springt uit bed. Snel je kleren aan en gaan. Vandaag is namelijk de Interactieve Operatie. S’ Avonds staat er een groep Romeinen voor je klaar om je van wat broodnodige zanglessen te voorzien op de Biercantus.

Om van de Biercantus bij te komen is er een heerlijke Brakke Brunch georganiseerd die opgevolgd wordt door de Mannen/Vrouwen dag.

Woensdag, het is weer zo ver, de VGT. Na uren geploeterd te hebben kan je het bestuur feliciteren met de 30ste verjaardag van de Vrouwe op de Lustrum Receptie.

Donderdag, de dag van het 30e Symposium der M.F.V. Panacea. De dag dat het moet gebeuren. Wat betekent Vertigo eigenlijk? Aan het eind van de dag weet je het antwoord.

Vrijdag kunnen we los gaan als een beest op de Buitendag. We gaan met zijn allen naar Burgers’ Zoo om lekker naar de aapjes te kijken en zelf helemaal gek te doen met de Crazy 66.

En dan is zaterdag alweer aangebroken, de laatste dag van het Lustrum. We sluiten deze epische week af met een prachtig Galadiner in de Martinikerk en gaan daarna Thirty Dancing op Landgoed Nienoord in Leek bij het Galabal.

We hopen jullie allemaal te zien op deze geweldige activiteiten om zo het 6e Lustrum van onze mooie vereniging te vieren!