Ter promotie van de workshops van wimperverleningen die bij Body Colour Groningen te volgen zijn heeft Mozo Productions een promotievideo / bedrijfsfilm gemaakt.

Wimper Extensions

Een voor een worden er op de bestaande wimpers met een speciale lijm extensions aangebracht. Hierdoor ontstaat een prachtige wimperverlening die niet van echt te onderscheiden is. De speciale lijm blijft flexibel, zacht en veroorzaakt geen schade aan de wimpers. De hele behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en er wordt aangeraden om elke twee tot drie weken een nabehandeling te ondergaan.

Wij hebben dit complete proces gefilmd. Hiervan is een compilatie gemaakt waarin te zien is hoe de behandeling er in grote lijnen aan toe gaat. Het begint bij het desinfecteren van het gezicht, vervolgens worden de eyepads aangebracht. Als deze zijn aangebracht onder de ogen wordt er begonnen met het plaatsen van de extensions. Dit gebeurd haar voor haar. Als uiteindelijk alle wimpers verlengt zijn met extensions wordt er nog een speciale coating op de wimpers aangebracht waarna de behandeling klaar is en het resultaat bekeken kan worden.