Laat de mooiste dag van uw leven vastleggen in een prachtige trouwreportage

Huwelijks Reportage

Is het aanzoek dan eindelijk gedaan? Komt “de” dag steeds dichterbij? Dan wordt het tijd om Mozo Productions in te schakelen voor een prachtige huwelijksreportage. Afhankelijk van de wensen van het bruidspaar kunnen wij bepaalde delen van de dag of de gehele dag filmen.

Hoe gaan wij te werk

Onze cameraman gaat zo onopvallend mogelijk te werk om te voorkomen dat de gasten de hele dag tegen de rug van een cameraman aankijken. Ook is het onze doelstelling om zo min mogelijk gebruik te maken van kunstlicht. De moderne camera’s kunnen hier al een stuk beter mee omgaan. Het kan zijn dat het op bepaalde momenten nodig is om ergens een of meerdere lampen neer te zetten. Hierover zal van te voren overleg plaatsvinden.

Na de bruiloft zullen alle beelden gemonteerd worden tot een prachtige trouw reportage. Deze trouw reportage zetten wij drie keer op DVD. Eén voor het bruidspaar en twee voor de ouders van het bruidspaar.

Trouwvideo van Marije & Franklin


Een of meerdere camera’s

Wij kunnen uw trouwdag ook met meerdere camera’s vastleggen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat beide partners ieder door een eigen cameraman worden gevolgd.  In de montage wordt dit dan verwerkt tot een prachtige film.

Live registratie

Tijdens het huwelijksfeest is het mogelijk om in de zaal een aantal camera’s neer te zetten en deze via een regieset de beelden live uit te zenden. Zo hebben zelfs de mensen achterin de zaal het beste zicht op wat er gebeurt.

Informatie

Wilt u meer informatie over de huwelijks reportage, of wilt u vrijblijvend een offerte. Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons complete portfolio hier →

© 2009 - 2024 Mozo Productions is onderdeel van Koningsleeuw - Video First Marketing