Verkoop u huis sneller met een indrukwekkende vastgoedfilm!

Vastgoedfilms

Het meest gebruikte medium bij de verkoop van een huis is tegenwoordig het internet. Vaak ontbreekt het aan goede foto’s en de foto’s die er zijn, zijn vertekend waardoor het moeilijk is inzicht te krijgen in hoe groot ruimtes nou daadwerkelijk zijn. Laat daarom uw vastgoed film door Mozo Productions maken en wij leveren u een betaalbare film die u huis laat uitblinken op internet. Het huis vindt sneller een nieuwe bewoner.

 

Kopers maken hun eerste selectie op internet

Mensen die opzoek zijn om een huis te kopen of te huren maken hun eerste selectie op internet. Met behulp van een vastgoed film kunt u uw huis extra in de belangstelling zetten en potentiële kopers of huurders een betere indruk geven van hun toekomstige droomhuis.

Voordelen van een woningfilm

  • Elke dag open huis
  • Snellere verkoop
  • Een aandenken aan uw oude huis
  • Extra exposure

Wij leveren de vastgoed film aan in een formaat geschikt voor internet en indien gewenst kunnen wij het op DVD of USB stick leveren om bijvoorbeeld aan de potentiële kopers mee te geven na een bezichtiging van uw woning.

Informatie

Wilt u meer informatie over het realiseren van een vastgoedfilm van uw woning, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact met ons op. Na overeenkomst kunnen wij al snel beginnen met het maken van de opnames in uw woning.

Bekijk ons complete portfolio hier →

© 2009 - 2024 Mozo Productions is onderdeel van Koningsleeuw - Video First Marketing