De creativiteit en kwaliteit van Mozo Productions is ook terug vinden in onze webdesigns.

Webdesign

Naast het filmen is het ook mogelijk om uw website te laten ontwerpen bij Mozo Productions. De websites voldoen aan de laatste normen zoals de w3c norm en worden geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Verder is het mogelijk om met een content management systeem, een CMS, uw website gemakkelijk te beheren. Hiermee kunt u eenvoudig teksten typen, links maken en natuurlijk uw video’s toevoegen die u door Mozo Productions heeft laten maken. Heeft u interesse of vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Webhosting

Ook kunt u uw net nieuw gemaakte website bij Mozo Productions laten hosten. Onze servers staan in Amsterdam. Ze draaien op groene stroom en worden op een duurzame manier gekoeld wat onze webhosting co2 neutraal maakt. Er is nog een ander bijkomend voordeel. Al deze milieuvriendelijke besparingen kosten niks extra’s ten opzichte van niet klimaat vriendelijke webhosting.

Het is natuurlijk ook mogelijk een website te laten hosten die u niet bij Mozo Productions heeft laten maken. Wij bieden dit aan tegen zeer scherpe prijzen.

Informatie

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van websites of het hosten hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2009 - 2024 Mozo Productions is onderdeel van Koningsleeuw - Video First Marketing